Jullie grote dag!! Allereerst natuurlijk de felicitaties met jullie voornemen om te gaan trouwen.

Jennifers muziekgenre hoort als een maatpak bij een bruiloft. Met haar “Endearing Wedding Songs” draagt zij bij aan het onvergetelijke moment voor de newlyweds.

Jennifers charmante verschijning achter haar witte babyvleugel en de emotie die zij telkens weer in haar muziek weet te leggen zorgen ervoor dat jullie moment een absoluut hoogtepunt van de dag zal worden!

Veelal verzorgt zij de muzikale aankleding tijdens de ceremonie. Ze zingt dan doorgaans 3 a 4 nummers. Nummers uit haar uitgebreide repertoire, maar het kan goed zijn dat jullie samen zelf een heel speciaal nummer hebben en natuurlijk speelt Jennifer deze dan tijdens de ceremonie.

Willen jullie een uniek en persoonlijk geschreven lied? Jennifer is singer/songwriter in hart en nieren en schrijft met alle liefde voor jullie een speciaal lied waarin jullie verhaal naar voren komt!

Tip 1 van Jennifer aan het bruidspaar :

een van de mooiste stappen in je leven maken jullie vandaag richting het altaar. Dit kan soms veel langer of korter duren dan je vooraf plant. Jennifer maakt jullie nummer ter plekke, zo lang of zo kort als jullie opkomst duurt.

 Tip 2 van Jennifer aan het bruidspaar :

Het tekenmoment kan vaak langer duren dan dat je vooraf denkt. Dit is dan ook een moment waar de ceremonie vaak stil valt. Zorg daarom juist dant voor een mooie muzikale omlijsting. Dit zorgt voor een mooi vloeiend verloop van de ceremonie.

Boekingstip

Neem contact met Jennifer Ewbank op: